Bruiloft

Bij ons wordt “jullie mooiste dag” een buitengewone beleving. Van receptie tot diner, van fotoreportage tot een spetterend feest.

Brasserie Schinkelshoek beschikt over een groot buitenterras met een prachtig uitzicht over de golfbaan. Samen met de daggasten kunnen jullie op het terras genieten van een heerlijk diner. En wat dachten jullie van de feestavond; dansen onder de sterrenhemel want bij mooi weer verplaatsen wij het feest gewoon naar buiten.

Ons team denkt mee en is flexibel zodat jullie dag precies wordt zoals jullie voor ogen hebben. Zelfs jullie bruidsreportage, volledig verzorgd door Chantal van Mooibruidspaar.nl, kunnen we voor jullie organiseren. 

Jullie zijn van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen om de sfeer te proeven. Onder het genot van een drankje kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Neem ons mee in jullie wensen en ideeën om deze dag onvergetelijk te maken. Voor de ervaringen van andere bruidsparen lees dan hier. Willen jullie alvast een idee krijgen van de kosten, klik dan hier om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Jullie kunnen ook bellen met de afdeling Sales op 010- 4602139.

Feesten Receptie Hapjes Menu Buffetten Walking Dinner BBQ High Tea recensies bruidsreportage Foto's


huwelijksceremonie op golfbaan en brasserie Schinkelshoek Vlaardingen