Buffetten

BUFFETTEN

(vanaf 20 personen)

 Saté buffet à € 15,95

  • Kip saté (3 stokjes p.p.)
  • Pindasaus
  • Kroepoek
  • Seroendeng
  • Frisse rauwkostsalade
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Ambachtelijke friet

 Italiaans buffet à € 19,50

  • Fussili (spiraal) pasta met tonijn, ui en gepofte cherrytomaatjes
  • Farfalle (vlinder) pasta met kip en paprikasaus
  • Lasagne Bolognese
  • Mini wraps gevuld met Carpaccio, truffelmayonaise, Parmezaan, sla en pitjes
  • Salade Caprese (mozzarella, mesclun, pesto & zongedroogde tomaat)
  • Bruschetta’s met knoflook, mesclunsla en tomaatsalsa
  • Stokbrood met kruidenboter

 Vlaardings buffet à € 25,50

  • Heldere groentesoep met brunoise van seizoensgroenten
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Runderstoofpot gevuld met champignons, wortel en ui
  • Mini zalmfiletjes met kruidenkorst
  • Zacht gegaarde kipfilet en geroerbakte groenten met romige ketjapsaus
  • Met paprika gekruide gefrituurde aardappelpartjes
  • Witte rijst
  • Frisse groene salade met kalkoen, tomaat, komkommer en frisse dressing
  • Pastasalade met tomaat, Serranoham, pijnboompitjes, pestodressing

 Indisch buffet à € 28,50

  • Nasi goreng –vegetarisch-  (Gebakken rijst)
  • Mihoen goreng  (Gebakken noodles)
  • Ajam asem manis  (Zoet zure kip)
  • Daging rendang  (Runderstoof in kokos-saus)
  • Sate Ajam  (Kip saté)
  • Rempahballetjes bali  (Pittige gehaktballetjes)
  • Tempeh goreng  (Gebakken sojastukjes)
  • Sambal goreng boontjes  (Boontjes in licht pikante saus)
  • Sambal goreng telor  (Gekookte eitjes in licht pikante saus)
  • Atjar tjampur kuning  (Zoet zure salade)
  • Krupuk  (Garnalen crackers)
  • Serundeng  (Gemalen kokos en pinda’s)

 Frans buffet à € 28,50

  • Franse uiensoep met gegratineerde stokbroodjes
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Coq-au-vin  (in rode wijn gestoofde kip)
  • Boeuf Bourguignon  (in rode wijn gestoofd rundvlees met champignons, ui en reepjes spek)
  • Witvis fenouil  (vis met gesmoorde venkel en provencaalse kruiden)
  • Ratatouille  (grofgesneden groenten met verse kruiden en tomatensaus)
  • Rozeval aardappeltjes uit de oven met knoflook, rozemarijn en zeezout
  • Salade fromage  (groene salade met fetablokjes met yoghurt-dille dressing)
  • Salade Nicoise  (groene salade met haricots verts, ei, tonijn en ansjovis)

 Schinkelshoek buffet à € 32,50

  • Licht gebonden tomatensoep
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Visplateau  (makreel, forel, Noorse garnalen met cocktailsaus)
  • Zacht gegaarde kipfilet en geroerbakte groenten met romige ketjapsaus
  • Rosé gebraden kophaasjes met saus van paddenstoelen en lente-ui
  • Met paprika gekruide gefrituurde aardappelpartjes
  • Rozeval aardappeltjes uit de oven met knoflook, rozemarijn en zeezout
  • Mini wraps gevuld met Carpaccio, truffelmayonaise, Parmezaan, sla en pitjes
  • Huzarensalade gevuld met aardappel, augurk, wortel, ei en Amsterdams uitje
  • Frisse groene salade van mesclun sla met tomaat en kommer
  • Rotterdamse oude kaas salade met, appel, selderij, honingmosterd dressing  In de oven gegaarde seizoensgroenten