Geweldig nieuws!!!

Gepubliceerd op: 08-05-2020

Beste Leden,

Wat een geweldig nieuws!

Golfbaan Schinkelshoek gaat vanaf maandag 11 mei voor iedereen open! Natuurlijk staat u te trappelen om weer aan de slag te gaan en gebruik te maken van uw prachtige golfbaan. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven een ronde te golfen, stellen we iedereen in de gelegenheid uitsluitend 9 holes per dag te boeken. Natuurlijk zijn ook wij genoodzaakt ons te houden aan het protocol om de gezondheid van u en ons allen te waarborgen.  Klik hier voor het protocol. Lees dit voorafgaand aan uw bezoek goed door!

- U kunt vanaf morgen zaterdag 9 mei om 10 uur online een starttijd boeken (max. 2 personen per flight). - U kunt alleen de golfbaan betreden via een vooraf geboekte starttijd en/of les. U mag maximaal 20 minuten voor uw starttijd op de club arriveren. - De receptie/ shop is geopend. - De Golfschool staat voor u klaar om uw swing weer helemaal op orde te krijgen. - Ons clubhuis is gesloten, maar wij hebben een geweldige Take Away service en een wisselende meeneem maaltijd voor thuis.

Uiteraard zullen we alle nieuwe ontwikkelingen en versoepelingen op de voet volgen, houd uw mail en vooral onze website in de gaten. Helemaal niks missen van Schinkelshoek? Wij zijn op Facebook en Instagram te volgen (Brasserie en Golfbaan Schinkelshoek).  We wensen u allen heel veel golfplezier in goede gezondheid en hopen u snel persoonlijk te mogen verwelkomen.

Vereniging & Golfbaan Schinkelshoek

Ps. Let op maandag 11 mei tot en met 14 mei is de Zuidbuurt vanaf de kant Maassluis/ Maasland afgesloten. We zijn alleen bereikbaar via Vlaardingen, houd u rekening met 10 min extra reistijd.

Nieuws overzicht