Pro-Am Kwalificatieronde

Pro-Am Kwalificatieronde

Gepubliceerd op: 12-05-2019

Op 7 juli aanstaande vindt er op Schinkelshoek weer de traditionele Pro-Am plaats, al jaren een ontzettend leuk evenement. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vindt er zoals ieder jaar een kwalificatie-weekend plaats. Dat zal gebeuren tijdens het tweede competitie weekend op 18 en 19 mei.

Op 7 juli aanstaande vindt er op Schinkelshoek weer de traditionele Pro-Am plaats, al jaren een ontzettend leuk evenement. In een flight van 3 spelers gaat u met een Nederlandse Pro de baan in voor een spannend rondje op Schinkelshoek. 

In de middag spelen de bedrijfsleden met de Pro’s hun speelronde, maar ‘s morgens kunt u als lid ook deelnemen aan het verenigingstoernooi. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vindt er zoals ieder jaar een kwalificatie-weekend plaats. Dat zal gebeuren tijdens het tweede competitie weekend op 18 en 19 mei.

Speelt u al mee in de competitie, dan kunt u bij de wedstrijdtafel aangeven dat u uw gelopen score ook wilt gebruiken als score voor de kwalificatie. Speelt u echter geen competitie, dan kunt u in dit weekend toch meespelen met een zogenaamde losse inschrijving om u te kunnen kwalificeren. De kosten voor een losse inschrijving zijn 5,-. En wie weet bevalt het spelen van die wedstrijd wel zo goed, dat u zich alsnog inschrijft voor het restant van de competitie. De beste bruto scores (zonder handicap verrekening) bij de dames en bij de heren kwalificeren zich voor deelname tijdens de ochtendwedstrijd van de Pro-Am.

Wilt u meespelen tijdens de kwalificatie op zaterdag 18 mei of zondag 19 mei, dan kunt u dat aangeven via een email naar de wedstrijdcommissie.

Tijdens deze Pro-Am organiseert de vereniging nog veel meer leuke evenementen. Zo is er een beginners toernooi voor de nieuwe leden en ‘s middags een instuif voor de leden die al wat langer golfen. Maar misschien wilt u gewoon meelopen om het spel ‘s morgens of ‘s middags van dichtbij mee te maken? Dat mag en kan allemaal op deze dag. De horeca is in groten getale aanwezig om u van een natje en een droogje te voorzien, kortom wat wil een (golf)mens nog meer.

Nieuws overzicht