Starttijd boeken via internet

Starttijd boeken via internet

Gepubliceerd op: 01-09-2016

Voor uw gemak: een starttijd boeken via internet. Doen!

Starttijd boeken via internet?

Een groot gedeelte van onze leden boekt de starttijd via onze site. U kunt via internet vanaf 24.00 uur 3 dagen van te voren de gewenste starttijd reserveren. De gebruikers zijn erg positief over het online reserveren van starttijden.

Helaas zijn er ook leden die de voordelen van het internetboeken nog niet hebben ontdekt. Leden die telefonisch een starttijd willen boeken, worden natuurlijk altijd vriendelijk door het receptieteam te woord gestaan. Echter, tijdens een drukke dag staat de telefoon roodgloeiend waardoor de wachttijd aan de telefoon langer wordt en er tevens weinig tijd overblijft om onze gasten aan de receptie en in de golfshop te woord te staan.

De telefonische bereikbaarheid om starttijden te boeken hebben wij enige tijd geleden beperkt. Wij willen u vriendelijk verzoeken rekening te houden met deze tijden.

De receptie is telefonisch bereikbaar voor het boeken van starttijden van:

maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur

zaterdag en zondag van 09.00 tot 11.00 uur

Met het online reserveren van starttijden kunnen wij de dienstverlening aan de receptie verhogen. Mocht u nog wat hulp nodig hebben bij het internetboeken dan bent u van harte welkom om wat uitleg te krijgen van ons receptie-team.


Het online reserveren gaat bijzonder eenvoudig en snel. Een kleine inspanning waarmee we het elkaar makkelijker maken.

Golfbaan Schinkelshoek dankt u hartelijk voor uw begrip en medewerking.

Nieuws overzicht