Weekend afsluiting A20 in beide richtingen, mogelijk extra reistijd.

Gepubliceerd op: 06-09-2021

Mededeling voor aanstaand weekend. 

Van vrijdagavond 10 september 22.00 uur tot maandagnacht 13 september 05.00 uur wordt gewerkt op de A20 tussen knooppunt Kethelplein en Maassluis.

Er is een afsluiting van de snelweg in beide richtingen tussen knooppunt Kethelplein en op- en afrit 7 Maassluis. Alle tussenliggende op- en afritten meegeteld. Er vindt onder andere installatie van nieuwe verkeerssystemen plaats. Ook komen er tijdelijke geluidschermen langs de snelweg. Om het verkeer om de afsluiting heen te leiden, stelt rijkswaterstaat omleidingen in. Gele borden geven de routes aan. 


Het gaat om de volgende omleidingen.

- Doorgaand verkeer tussen knooppunt Kethelplein en Maassluis wordt omgeleid via de snelweg A4, de N223, knooppunt Westerlee en de A20.

- Verkeer voor Vlaardingen wordt omgeleid via A20 afrit 10 Schiedam Noord, Hargalaan, Burgemeester Heusdenslaan en via A4 afrit 16 Vlaardingen Oost.

- Om het verkeer in Vlaardingen en Maassluis zo goed mogelijk door te laten rijden, worden tijdelijk op verschillende plekken verkeerslichten neergezet. Ook worden verkeersregelaars ingezet. Het verkeer moet rekening houden met 10 tot 30 minuten vertraging.Nieuws overzicht