NGF korte baan par 3

Op de Schinkelshoek serie (A) kan op donderdag en zaterdag met de traditionele bal worden gespeeld. Wanneer op deze baan met de (oranje) traditionele bal wordt gespeeld wordt deze baan voortaan serie Schinkelshoek genoemd. Het is een prachtige uitdagende 9 Holes baan / PAR 28 baan geworden met een totale lengte van 816 meter. Alle holes zijn PAR 3 behalve Hole 3, deze is PAR 4 gewaardeerd.

Wanneer kunnen starttijden worden geboekt

Vanaf heden kunt u op donderdag en zaterdag vanaf 14:00 (in het najaar vanaf 13:00 uur) op de Schinkelshoekbaan met de (oranje) traditionele bal worden gespeeld. Leden en aangesloten vrije golfers kunnen drie dagen van tevoren via de website  een starttijd boeken. Golfers die geen lid zijn van Golfbaan Schinkelshoek kunnen op vertoon van hun geldige NGF pas met tenminste NGF golfbaanpermissie een starttijd bij de receptie boeken. 

Wie kunnen op de serie Schinkelshoek spelen: 

Alle spelers zijn welkom die in bezit zijn van een NGF pas met NGF Golfbaanpermissie of een NGF pas met EGA Handicap.

Kan ik een Qualifying kaart spelen: 

Wilt u uw EGA Handicap verbeteren en een Qualifying kaart lopen? Vraag deze kaart aan de receptie. Na het spelen voert u de kaart in bij uw eigen handicap-autoriteit (vereniging of organisatie waar u uw NGF Handicapregistratie heeft ondergebracht).Op de pagina NGF van de website vindt u onder invoeren scoren en vreemde kaarten een instructie met duidelijke aanwijzingen. 

Beschikt u over een NGF pas via Golfbaan Schinkelshoek, maar heeft u nog geen inloggegevens: vraag deze bij de receptie aan. 

EGA Playing Handicap: 

De NGF heeft voor de Schinkelshoekbaan EGA Playing Handicaptabellen vastgesteld. Deze EGA Playing Handicaptabellen zijn terug te vinden op de website, maar zijn ook opgehangen op het mededelingenbord.

Kosten greenfee 9-holes: 

Leden spelen gratis op de Schinkelshoekbaan. Niet-leden betalen € 18, en krijgen daarvoor ook 3 oranje traditionele ballen.

Tenslotte: 

Het spelen met een oranje bal (verkrijgbaar in onze shop) is verplicht. Om de veiligheid van alle spelers zoveel mogelijk te waarborgen dienen de gedrags- en plaatselijke regels in acht te worden genomen. Indien een speler zich hieraan niet conformeert kunnen door de baanexploitant sancties worden opgelegd.