EGA Handicapregistratie

U kunt uw EGA handicap verlagen door middel van het lopen van qualifying kaarten. Golfbaan Schinkelshoek maakt gebruik van het Handicapregistratiesysteem van de NGF. Dat betekent dat spelers, die hun scores in dit systeem (laten) verwerken, een officiële EGA-handicap ontvangen. Bij de receptie van Golfbaan Schinkelshoek kan de speler zich aanmelden voor de EGA-handicapregistratie via Golfbaan Schinkelshoek.

 Download hier uw formulier NGF handicapregistratie. Na het invullen, kunt u dit formulier afgeven bij de receptie. En wanneer nodig helpen we u hier uiteraard graag bij.  

Om de EGA-handicapregistratie bij Golfbaan Schinkelshoek onder te brengen behoeft men geen lid te zijn van de Golfvereniging Schinkelshoek ook vrije golfers zijn van harte welkom. Het NGF-team van Golfbaan Schinkelshoek bewaakt de kwaliteit van de qualifying scores van leden en vrije golfers, die via Golfbaan Schinkelshoek bij de NGF hun EGA-handicap hebben geregistreerd. 

Voor de golfer, die bij Golfbaan Schinkelshoek zijn of haar NGF-handicapregistratie heeft ondergebracht, verzorgt het NGF-team de aanvraag van de NGF-pasjes.