NGF korte baan par 3

Op de Westlandbaan wordt het voortaan mogelijk om op bepaalde tijden met de traditionele bal te spelen. Wanneer op deze baan met de (oranje) traditionele bal wordt gespeeld wordt deze baan voortaan serie Schinkelshoek genoemd. Het is een prachtige uitdagende 9 Holes baan / PAR 28 baan geworden met een totale lengte van 816 meter. Alle holes zijn PAR 3 behalve Hole 3, deze is PAR 4 gewaardeerd.

Wanneer kunnen starttijden worden geboekt

Vanaf heden kunt u op donderdag en zaterdag vanaf 14:00 op de Schinkelshoekbaan met de (oranje) traditionele bal worden gespeeld. Starttijden kunnen drie dagen van tevoren via de website worden geboekt.

Wie kunnen op de serie Schinkelshoek spelen: 

Alle spelers zijn welkom die in bezit zijn van een NGF pas met NGF Golfbaanpermissie of een NGF pas met EGA Handicap.

Kan ik een Qualifying kaart spelen: 

Wilt u uw EGA Handicap verbeteren en een Qualifying kaart lopen? Vraag deze kaart aan de receptie. Na het spelen voert u de kaart in bij uw eigen handicap-autoriteit (vereniging of organisatie waar u uw NGF Handicapregistratie heeft ondergebracht).

Spelers met een NGF EGAHandicap-registratie via Golfbaan Schinkelshoek voeren deze als zgn VREEMDE KAART in via de website van https://www.golfbaanschinkelshoek.nl/

Beschikt u over een NGF pas via Golfbaan Schinkelshoek, maar heeft u nog geen inloggegevens: vraag deze bij de receptie.

EGA Playing Handicap: 

De NGF heeft voor de Schinkelshoekbaan EGA Playing Handicaptabellen vastgesteld. Deze EGA Playing Handicaptabellen zijn terug te vinden op de website, maar zijn ook opgehangen op het mededelingenbord.

Kosten greenfee 9-holes: 

Leden spelen gratis op de Schinkelshoekbaan. Niet-leden betalen € 18, en krijgen daarvoor ook 3 oranje traditionele ballen.

Tenslotte: 

Het spelen met een oranje bal (verkrijgbaar in onze shop) is verplicht. Om de veiligheid van alle spelers zoveel mogelijk te waarborgen dienen de gedrags- en plaatselijke regels in acht te worden genomen. Indien een speler zich hieraan niet conformeert kunnen door de baanexploitant sancties worden opgelegd.