GRATIS kennismakingsles

Op Golfbaan Schinkelshoek kun je regelmatig GRATIS kennismaken met de golfsport! 

Tijdens open dagen kun je terecht voor informatie over onze golflessen en zijn de oefenfaciliteiten beschikbaar om het spel te proberen. Wil je echt ervaren wat het golfspel inhoudt, doe dan mee met een kennismakingsles.

Tijdens deze les van een uur leer je de basistechnieken van de golfsport. Golfervaring nodig? Nee. Enthousiasme? Ja! 

INSCHRIJVEN OF UITDAGEN? DIT KAN OP DE VOLGENDE DAGEN: ZONDAG 2 JUNI / ZONDAG 25 AUGUSTUS / ZONDAG 6 OKTOBER.  

Komen deze data niet uit maar wil je toch een keer langskomen voor meer informatie? Neem dan even contact met ons op. T 010 - 4602139.

Wil je aanwezig zijn, of ken je iemand die er bij moet zijn? Via de online voorregistratie kun je jezelf aanmelden en/of iemand uitdagen om deel te nemen aan de kennismakingsles.   

WAAROM AANMELDEN? 

Tijdens de open golfdagen is er plaats voor een beperkt aantal personen waardoor een realistische beleving van het spel mogelijk is. Alle vooraanmeldingen zijn verzekerd van deelname aan de kennismakingsles. 

Golf is het leukst als je samen met anderen de baan in gaat. Dit geldt ook voor de open golfdagen. Daag daarom je beste vriend, collega of gewoon je baas uit om samen deel te nemen aan de GRATIS kennismakingsles. Gebruik hiervoor de onderstaande buttons. Dan zorgen wij voor een uitnodiging namens jou. 

ZELF MEEDOEN?

INSCHRIJVEN GRATIS-KENNISMAKINGSLES

IEMAND UITDAGEN?

INSCHRIJVEN IK-DAAG-UIT

Terug