18-Holesbaanpermissie

18-holes baanpermissie voor Golfbaan Schinkelshoek kan als volgt worden verkregen. 

De golfer loopt binnen 1 maand met de speciale bal met een door hem zelf gekozen marker (minimaal 18-holes baanpermissie) 3 qualifying kaarten of de golfer volgt de vervolgcursus.

  • 1.De golfer, die verkiest de vervolgcursus te doen, volgt 4 lessen van 50 minuten. De lessen behandelen o.a. basisslagen en course management. Na afloop ontvangt de cursist 18-holes baanpermissie met Schinkelshoek handicap 45. De kosten van de vervolgcursus zijn voor leden € 60 en bedragen voor niet-leden € 85. Min. deelname 6 en max. 8 personen per cursusgroep.
  • 2.De golfer, die verkiest om 3 qualifying kaarten te lopen, boekt zelf een starttijd. Niet-leden reserveren een starttijd via de receptie. De marker bevestigt de qualifying sticker op de scorekaart. Na afloop van de ronde legt de marker uit hoe de scores bij de golfzuil moeten worden ingevoerd. De ondertekende kaarten worden bij de receptie ingeleverd voor registratie. Nadat de speler binnen 1 maand 3 qualifying kaarten bij de receptie heeft ingeleverd, zal er op basis van de beste score, de nieuwe handicap (minimaal HCP 45) van de speler worden bepaald. De kosten van een qualifying kaart zijn voor de leden gratis en bedragen voor niet-leden € 16 per stuk.
  • 3.De head pro is bevoegd een golfer 18-holes baanpermissie en een Schinkelshoek handicap van 45 of lager te verlenen.