Nieuws van het bestuur

Mag ik mezelf even voorstellen?

Op de algemene vergadering van 27 maart jl. ben ik gekozen tot de nieuwe voorzitter van de vereniging.

In de eerste plaats wil ik het vorige bestuur bedanken voor het vele en goede werk wat men heeft verricht. De nieuwe bestuursleden mogen zich gelukkig prijzen dat er twee bestuursleden zijn aangebleven, Chris Sitskoorn en Maurice Link, die met hun ervaring een ondersteuning zullen zijn in het bestuur.

Nu een kort woordje over mezelf, ik ben getrouwd, geen kinderen, maar wel een grote roder kater. Ik ben ca. 15 jaar lid van de vereniging en heb in het verleden zitting gehad in het bestuur als secretaris, zo’n 6 jaar lang. Helaas heb ik de laatst jaren niet kunnen golfen vanwege ziekte maar inmiddels weer redelijk hersteld en ga dan ook zeker de draad weer oppakken. Dit was ook één van de redenen dat ik me weer wil inzetten voor de vereniging, omdat ik daarvoor nu ook meer tijd heb.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we met z’n allen er voor zorgen dat het een bloeiende en gezellig verenging blijft, waar men heerlijk een balletje kan slaan en daarna heerlijk kan genieten van een kop koffie, een glaasje, lunch of diner op het terras.

Buiten de twee ‘blijvende’ bestuursleden in het bestuur, wil ik ook nogmaals de afgetreden bestuursleden Piet Dijkshoorn, Ger Mies, Yneke Peeman en Lenny Bakker bedanken voor hun enorme inzet de afgelopen jaren.

Naast mij zijn de nieuwe bestuursleden Leo Langstraat (vice-voorzitter) en Pim Bijl (1e secretaris). Ik denk dat ik namens het hele bestuur spreek als ik zeg dat wij ons voor de volle 100% zullen inzetten voor de vereniging en de leden. Mochten er vragen of problemen voordoen: u kunt mij altijd mailen of bellen en dat geldt uiteraard ook voor de overige bestuursleden.

Ik wens iedereen mooie en zonnige maanden toe en vooral veel plezier in het golfen.

Groetjes


Martin Kentie