Midzomertoernooi

Na een spannende week met veel te veel regen en gestamp in plassen was de vrees dat alles in het water zou vallen groot. Tot het laatst kijken op buienradar of het goed zou komen.. en gelukkig de buien gingen net ten oosten van ons langs. We hebben gisteren dan ook een heel gezellig toernooi gehad en boven verwachting heerlijk in de volle zomerse zon.

Het terras omgetoverd tot een gezellige tropical garden met barbeque en caribische muziek. Alles in prima samenwerking met horeca en vrijwilligers, die alles hebben versierd, voorbereid, gebakken, rondgebracht en alles weer opgeruimd.

Met 50 deelnemers een goed bemand toernooi, met een verrassende uitkomst door de ludieke Zomer Korting (verrekening) aan het eind, waarbij al naar gelang het aantal slagen een aantal slechte holes mochten worden weggestreept.

De derde prijs is gewonnen door Ria Dijkshoorn, de tweede prijs door Mario Krabbendam en de eerste prijs door Coen de Ridder. Natuurlijk van Harte Gefeliciteerd.

En een extra prijs voor de leukst verklede deelnemer ging naar Emmy Zwinkels.

Zet de volgende datum vast in de agenda: 23 juli is het volgende gezelligheidstoernooi met als thema Beach. En nu natuurlijk hopen dat het weer een beetje meedoet.