Kampioenschappen 2018

Golfvereniging Schinkelshoek organiseert jaarlijks een aantal golfkampioenschappen. Als lid van onze vereniging heb je het recht hieraan deel te nemen.

Allereerst is er natuurlijk de bekende Schinkelshoek Competitie. De competitie gaat over 6 ronden en wordt globaal gespeeld om de 5 weken. Hierover vindt u elders op deze website de informatie

Na de aanleg van de nieuwe greens wordt het Strokeplay kampioenschap gehouden. Het kampioenschap bestaat uit 3 ronden, twee op zaterdag en de beste 18 spelers (12 heren en 6 dames) speelden de finale op zondag.

In de maanden mei tot en met juli wordt het Koppel-Matchplaykampioenschap georganiseerd. Na de verplichte* startdag op 26 mei (* uitzonderingen zijn mogelijk in overleg met de wedstrijdcommissie) maakt het winnende team zelf een afspraak met de volgende tegenstanders. Naast dit hoofdtoernooi wordt er ook een verliezerstoernooi georganiseerd voor de verliezers van de eerste ronde. De finales worden gespeeld op zondagmiddag 15 juli. De kosten om mee te spelen bedragen €10,- per koppel.

Dit toernooi biedt op de finaledag altijd spannende en spectaculaire wedstrijden. Toeschouwers zijn van harte welkom.

De bepalingen van het Wedstrijdreglement zijn onverkort van toepassing.