Vergaderen

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie?

Wie golf en zaken op aansprekende wijze met elkaar wil combineren, vindt daartoe op Golfbaan Schinkelshoek alle gelegenheid.

Wij beschikken over een sfeervolle vergaderruimte in een unieke kaaskelder. Bij een reservering van de kaaskelder beschikt u tevens over een aangrenzend privéterras. Ongedwongen vergaderen met alle benodigde faciliteiten in een rustige omgeving. Bij Golfbaan Schinkelshoek vergadert u op een karakteristieke locatie die u kunt combineren met een lunch of diner.

Als onderbreking óf afsluiting van uw vergadering kan Golfbaan Schinkelshoek een golfclinic begeleiden. Teambuilding en sportiviteit gaan immers hand in hand.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van draadloos internet. U kunt u via uw laptop en/of PDA - voorzien van WIFI netwerkkaart - onbeperkt van deze service gebruik maken.

Onze golfbaan is slechts een paar autominuten rijden van afslag 8 van de A20. Daarnaast is er voldoende GRATIS parkeergelegenheid.

Via deze link  kunt u de vergadermogelijkheden downloaden. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze salesafdeling: 010 - 4602139 of via de mail op info@golfbaanschinkelshoek.nl.