Teambuilding

Bent u van plan een bedrijfsuitje te organiseren? Een teambuildingsmiddag voor uw collega’s? Met een golfarrangement van Golfbaan Schinkelshoek bent u verzekerd van het leukste en gezelligste teamuitje van de regio!

Één uur durend programma, kosten: € 17,50 p.p.

U maakt kennis met het golfspel. Onze instructeurs begeleiden u bij de eerste stappen van de golfsport. De laatste 10 minuten wordt afgesloten met een onderlinge competitie.

Half dagprogramma (2,5 uur), kosten: € 35,- p.p.

Het halve dagprogramma start met een kennismakingsinstructie. De clinic wordt voortgezet op de oefenholes waarbij in teamverband het spel 'Texas Scramble' wordt gespeeld. Een uitstekende teambuildingsactiviteit!

Vanzelfsprekend kunnen wij naast deze programma's een op uw wensen aangepast programma aanbieden en verzorgen dan ook graag een offerte op maat. Klik  hier en vraag direct een offerte aan!

Onze golfarrangementen zijn uitstekend te combineren met een lunch of dinerarrangement. U kunt ook de keuze maken uit een van onze All-in arrangementen, U weet direct waar u aan toe bent. We organiseren evenementen voor groepen van 8 tot 150 personen.