Menukaart

Bij Brasserie Schinkelshoek is iedereen is van harte welkom. Golfers, fietsers, wandelaars en verder iedereen die zin heeft om in een gezellige brasserie even bij te komen. Neem een plaatsje in de zon op ons terras, of zoek een lekker plekje in onze brasserie op de wat minder mooie dagen. Benieuwd naar onze kaart? De Brasserie mag wegens de geldende maatregelen geopend zijn tot 17:00 uur. 

De Brasserie nodigt u uit om te komen 'dunchen'; een warme maaltijd eten tijdens de lunch! Naast onze lunchgerechten verzorgt de chef ook uitgebreidere gerechten om lekker van te genieten met elkaar! Nieuwsgierig? Neem een kijkje hieronder. 

In het weekend hoef je niet meer te koken! Dit doen wij voor u. Iedere weekend verzorgt onze chef maaltijden die je kunt bestellen om thuis alleen op te moeten warmen. Bestel een eenpersoonsmaaltijd voor 9,90. Lekker samen eten? Kies dan een tweepersoonsmaaltijd van hetzelfde gerecht en betaal 16,50. Benieuwd naar onze gerechten voor zaterdag 4 en zondag 5 december? Kijk hier.