Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Baaninformatie

Wedstrijdbaan

Schinkelshoek beschikt over een 27-holes baan, bestaande uit drie series van ieder 9 holes; Westland (A-serie), Waterland (B-serie) en Delfland (C-serie). Wanner u speelt met de Schinkelshoek golfbal is iedere serie een PAR-36 en speelt u 18-holes binnen 2,5 uur. Op donderdag en zaterdag kan op de A-serie op Schinkelshoek met de traditionele bal gespeeld worden. Het is een prachtige uitdagende 9-holes baan/PAR-28 met een totale lengte van 816 meter. Alle holes zijn PAR 3, behalve hole 4, deze hole is PAR 4 gewaardeerd. 

NGF korte PAR 3

Vanaf heden kunt u op donderdag en zaterdag vanaf 14.00 uur (in het najaar vanaf 13.00 uur) op de A-serie met de oranje traditionele bal spelen. Leden en aangesloten vrije golfers kunnen drie dagen van tevoren via de website een starttijd boeken. Golfers die geen lid zijn van Golfbaan Schinkelshoek kunnen op vertoon van hun geldige NGF-pas met tenminste NGF-golfbaanpermissie een starttijd bij de receptie boeken. Alle spelers zijn welkom die in bezit zijn van een NGF-pas met NGF-golfbaanpermissie of een NGF-pas met EGA-Handicap. Wilt u uw EGA-handicap verbeteren en een Qualifying kaart lopen? Geen probleem. Vraag uw kaart aan bij de receptie. Na het spelen voert u de kaart in bij uw eigen handicap-autoriteit (vereniging of organisatie waar u uw NGF-Handicapregistratie heeft ondergebracht). Beschikt u over een NGF-pas via Golfbaan Schinkelshoek, maar heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze dan bij de receptie aan!

De NGF heeft voor de serie Schinkelshoek EGA-Handicaptabellen vastgesteld. Deze EGA-Playing Handicaptabellen zijn terug te vinden op de website, maar zijn ook opgehangen op het mededelingenbord. Leden spelen gratis op deze serie. Niet-leden betalen € 21,00.

Het spelen met een oranje bal (verkrijgbaar in de shop) is verplicht. Om de veiligheid van alle spelers zoveel mogelijk te waarborgen dienen de gedragsregels- en plaatselijke regels in acht te worden genomen, Indien een speler zich hieraan niet conformeert, kunnen door de baanexploitant sancties worden opgelegd. 

    Terug