Golfvereniging Schinkelshoek

Slide 2

Slide 3

Slide 4

Slide 5

Slide 6

GOLFVERENIGING

Schinkelshoek kent een actieve en gezellig vereniging met ruim 1000 leden. Als lid van de vereniging kunt u onbeperkt golfen op onze mooie golfbaan. Vrij golfen, deelnemen aan diverse toernooien, aan de (ladder-)competitie of inlooplessen. Er zijn heel veel mogelijkheden om de golfsport te beoefenen.

Schinkelshoek is een vereniging die, naast het golfen op ieder niveau en voor iedere leeftijd, ook gezellige evenementen organiseert. Wilt u meer weten over onze gezellige vereniging en het aantrekkelijke lidmaatschap klik dan  hier.

Binnen Golfvereniging Schinkelshoek zijn een groot aantal commissies actief om uw lidmaatschap zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Op deze pagina vindt u de knoppen voor de meest actieve commissies.

Bent u nieuw lid? U vindt alle informatie onder de knop nieuwe leden. 

De wedstrijdcommissie organiseert in het golfseizoen naast het clubkampioenschap iedere maand een competitie wedstrijd en in samenwerking met de evenementencommissie een gezelligheidswedstrijd, meestal op de zaterdagmiddag.

Het gehele jaar, zomer en winter, spelen de dames en de senioren hun wedstrijden op hun dinsdag- en woensdagochtend.
Maar dat is niet alles, klikt u op de balk hierboven, dan vind u nog meer informatie.

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn de webpagina's van Golf-vereniging Schinkelshoek alleen na inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord voor leden beschikbaar.