Golfvereniging

DE GEZELLIGSTE GOLFVERENIGING VAN DE REGIO

Schinkelshoek is een schitterende golfbaan met 27 holes in de mooie natuur van Vlaardingen.

We spelen met een lichtere golfbal. Het spel, de techniek, de spelvormen en de golfmaterialen zijn identiek aan een reguliere golfbaan. Vanaf de zomer van 2016 kan er op Schinkelshoek ook gespeeld gaan worden met de traditionele golfbal.

Op de golfbaan vindt u een professionele golfshop en een gezellige brasserie met een groot terras waar u na het golfen met een hapje en een drankje kunt nagenieten.

Schinkelshoek kent een actieve en gezellig vereniging met ruim 1250 leden. Als lid van de vereniging kunt u onbeperkt golfen op onze mooie golfbaan. Vrij golfen, deelnemen aan diverse toernooien, aan de (ladder-)competitie of inlooplessen. Er zijn heel veel mogelijkheden om de golfsport te beoefenen.

Schinkelshoek is een vereniging die, naast het golfen op ieder niveau en voor iedere leeftijd, ook gezellige evenementen organiseert. Wilt u meer weten over onze gezellige vereniging en het aantrekkelijke lidmaatschap klik dan  hier.

Schinkelshoek kent een  nieuwe-ledencommissie. De leden van deze commissie vertellen u graag meer over een kennismaking met onze vereniging.

Word vandaag nog lid, zodat u optimaal van de golfbaan Schinkelshoek kan genieten!

De vereniging heeft een bestuur en er zijn verschillende commissies. Wij zijn er trots op dat deze functies worden ingevuld door vrijwilligers. Voor elkaar en met elkaar zetten we ons in om u zich thuis te laten voelen op Schinkelshoek. De golfsport en de gezelligheid van de vereniging zijn onze drijfveren. Klik hier voor meer informatie over het bestuur en de commissies.

Laatste Vereniging Nieuws

Lees  hier het laatste Golfverenigingsnieuws.