Businessclub

Netwerken en golf. Een combinatie die natuurlijk niet meer is weg te denken!

Ook in 2018 hebben we veel ondernemers vanuit de regio mogen ontvangen op de businessclubavonden van Golfbaan Schinkelshoek. Voor “business” en vooral voor pleasure!

Natuurlijk mag u daarop niet ontbreken!  Kom naar de businessavond en laat u inspireren door andere ondernemers! 

De volgende businessclubavond van 2019 gaat op donderdag 25 april van start.  Net zoals vorig jaar organiseren we de competitie ook voor bedrijven die geen lid zijn van Golfbaan Schinkelshoek. Zoals u gewend bent spelen we met teams van twee personen waarbij de teamsamenstelling per wedstrijd mag variëren. U kunt altijd meer gasten uitnodigen om tot een flight van 4 personen te komen. U speelt in dat geval samen met uw gasten in één flight. 

Binnenkort presenteren wij de activiteitenkalender voor 2019. Indien u lid bent van de businessclub van Golfbaan Schinkelshoek dan is deelname aan 5 businessclubavonden voor 2 personen inclusief. (exclusief drank) Nodigt u meerdere gasten uit dan kost hun deelname slechts € 20,00 per persoon. Dit is inclusief diner en greenfee. (exclusief drank). 

Voor meer informatie over de businessclubavond van Golfbaan Schinkelshoek kunt u contact opnemen met Monique Karlsen of Mirjam Delfgaauw. T 010 – 4602139 of  E  info@golfbaanschinkelshoek.nl