Businessclub

Netwerken en golf. Een combinatie die natuurlijk niet meer is weg te denken!

Ook in 2018 verzamelen daarom de aller-gezelligste ondernemers van de regio zich op de businessclubavonden van Golfbaan Schinkelshoek. Voor “business” en vooral voor pleasure!

Natuurlijk mag u daarop niet ontbreken!  Kom naar de businessavond en laat u inspireren door andere ondernemers! 

Het businessclubseizoen gaat op 26 april van start.  Net zoals vorig jaar organiseren we de competitie ook voor bedrijven die geen lid zijn van Golfbaan Schinkelshoek. Zoals u gewend bent spelen we met teams van twee personen waarbij de teamsamenstelling per wedstrijd mag variëren. U kunt altijd meer gasten uitnodigen om tot een flight van 4 personen te komen. U speelt in dat geval samen met uw gasten in één flight. 

De volgende donderdagen vanaf 15.30 uur zijn gereserveerd voor de businessclubavond. Noteer deze gelijk in uw agenda!  

 6 september / 4 oktober

Indien u lid bent van de businessclub van Golfbaan Schinkelshoek dan is deelname aan 5 businessclubavonden voor 2 personen inclusief. (exclusief drank) Nodigt u meerdere gasten uit dan kost hun deelname slechts € 20,00 per persoon. Dit is inclusief diner en greenfee. (exclusief drank). 

Voor meer informatie over de businessclubavond van Golfbaan Schinkelshoek kunt u contact opnemen met Monique Karlsen of Mirjam Delfgaauw. T 010 – 4602139 of  E  info@golfbaanschinkelshoek.nl