Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
New Green News - Finale

New Green News - Finale

Gepubliceerd op: 29-07-2018

Met trots kunnen wij mededelen dat de installatie van de nieuwe greens op de wedstrijdbaan bijna is afgerond. Golfbaan Schinkelshoek is de enige baan in Europa met 27 kunstgras greens met fringes op de wedstrijdbaan.

We beschikken vanaf nu over de nieuwste generatie kunstgras greens! 

Door de aanhoudende droogte hebben we de fringe helaas nog niet overal netjes aan kunnen laten sluiten op de fore green. Zodra de groei in het gras weer terug is zorgen wij voor een mooie aansluiting van het kunstgras op het natuurgras. 

Speciaal voor u hebben we een (timelapse) video gemaakt om te kunnen tonen hoe een green nu precies gerenoveerd wordt. Later in het seizoen (medio september) staat de aanleg van 4 greens op de oefenholes aan de overkant van de Zuidbuurt op de planning. Zodra de aanleg is afgerond beschikken we over 6 oefenholes met dezelfde greens als op de wedstrijdbaan. 

Door de jaren heen hebben de golfers van onze golfbaan geleerd, hoe onze greens te bespelen. De speeleigenschappen van de nieuwe greens zijn sterk verbeterd ten opzichte  van de oude greens. Dit kan zorgen voor wat aanpassingen in uw course management. Wij bieden hier speciale lessen voor aan. Voor meer info over deze lessen kunt u terecht bij de receptie.  

Wij wensen u heel veel golfplezier op onze golfbaan.

De Greenkeepers

Nieuws overzicht