Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuwsbrief 9 april

Gepubliceerd op: 10-04-2020

Met dit bericht willen wij u een update geven over de huidige stand van zaken van onze golfbaan.

 We willen allereerst onze dank uitspreken voor de vele hartverwarmende reacties na de vorige nieuwsbrief en dank voor uw steun die we in deze tijd zo hard nodig hebben.

We hopen dat het goed met u gaat, u gezond bent en dat u inmiddels een beetje bent gewend geraakt aan alle maatregelen die we met zijn allen moeten volgen. Deze maatregelen zullen nog enige tijd noodzakelijk blijven blijkt uit de laatste persconferentie. Maar wie weet komt er een versoepeling na 28 april en mogen de golfbanen misschien wel open.

Wij blijven positief, hopelijk horen we dit tijdens bij de volgende officiële persconferentie van de regering op 21 april.

Wel is inmiddels duidelijk geworden dat er vele maatregelen, de 1,5 meter en andere voorzorgmaatregels van toepassing blijven ook op de golfsport.

De NGF, de NVG en wij treffen alle voorbereidingen om u straks weer veilig te mogen verwelkomen, rekening houdend met de instructies van de RIVM.

Wat zou het geweldig zijn om u weer te mogen verwelkomen want we missen u! En wat gunnen we u uw rondje golf.

Zoals het er nu naar uitziet zal de horeca nog wat langer dicht moeten blijven, maar  we hopen dat de golfbaan wel open mag  gaan dan kunnen we u in ieder geval daar weer verwelkomen.

We werken hard achter de schermen aan de golfbaan en de brasserie, zoals snoeien, maaien, het nieuwe terras maken, opruimen, schilderen, meubels opknappen, nieuwe indelingen maken, nieuwe gerechten ontwikkelen. etc. etc etc. Klik hier voor een kijkje achter de schermen op onderstaand filmpje.

 Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Hopelijk tot spoedig ziens.

 Hartelijk groet, mede namens het Schinkelshoek- team,

  Mirjam Delfgaauw


Nieuws overzicht