Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Update Corona nieuws

Gepubliceerd op: 13-03-2020

Beste leden

De directie en verenigingsbestuur hebben gezamenlijk besloten om met ingang van heden tot 31 maart alle groepsactiviteiten bij Golfbaan Schinkelshoek niet door te laten gaan. We volgen hiermee het advies van de NGF/NVG. Het betreft alle georganiseerde wedstrijden en toernooien waaronder ook de seniorenochtend en damesochtenden. Uiteraard zal de golfbaan open zijn en kunt u wel starttijden boeken.

Ook de voor aanstaande maandag geplande ALV zal niet doorgaan. Het bestuur zal u zo snel mogelijk informeren over een nieuwe datum.

Golfbaan Schinkelshoek volgt ook de adviezen van de RIVM en de GGD op ten aanzien van haar medewerkers. Dit betekent dat als er verkoudheid- en griepverschijnselen bij hen wordt geconstateerd zij niet mogen werken, dit kan dus ook gevolgen hebben voor de openingstijden. Wij verzoeken u daarom onze website goed in de gaten te houden voor mogelijke wijzigingen in de openingstijden. En natuurlijk verzoeken we u de adviezen van de RIVM en GGD op te volgen zodat u niemand kunt besmetten.  

 Klik hier voor het" beleidsplan Coronavirus"  van  de NGF/NVG. Wij danken u hartelijk voor het begrip.

 Met vriendelijke groet

 

Mirjam Delfgaauw, directie

Pim Bijl, namens het bestuur

Nieuws overzicht