Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vanaf zondag 3 mei starten we weer met jeugd golftrainingen

Gepubliceerd op: 30-04-2020

Wat een geweldig nieuws dat de jeugd als eerste weer mag starten met golfen. We hopen echter dat de volwassen heel snel mogen volgen . zondag 3 mei is het zo ver, we hebben allerlei leuke trainingen ontwikkeld en zullen uiteraard de richtlijnen van de RIVM opvolgen.


 Beste ouders van onze jeugdleden

 Wij als golfbaan Schinkelshoek hopen dat iedereen gezond is en blijft in deze tijd. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen op onze mooie golfbaan.

 In de persconferentie van 21 april 2020 zijn de maatregelen omtrent sporten voor jongeren t/m 18 jaar versoepeld. Wij als golfbaan Schinkelshoek hebben de goedkeuring van de gemeente Vlaardingen. dit betekent dat wij met onze jeugd aan de slag kunnen. Wij kijken er naar uit om onze jeugd te verwelkomen en daarmee een begin te maken. Vanaf aanstaande  zondag 3 mei 2020 willen wij elke zondag voor onze jeugd een lesprogramma aanbieden . Allereerst beginnen wij met de jeugdles voor de leeftijd 7 t/m 12 jaar. Deze jeugdles zal plaatsvinden van 10.00 tot 11.30 uur vanaf zondag 3 mei 2020. Daarna bieden wij de jeugdles aan voor de leeftijd 13 t/m 18 jaar. Deze zal plaatsvinden van 13.00 tot 14.30 uur elke zondag vanaf 3 mei 2020.

In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om de kinderen vooraf aan te melden door te bellen naar de receptie 010-4602139/ of te mailen naar receptie@golfbaanschinkelshoek.nl

Ook willen wij de niet-jeugdleden van harte welkom heten, want hoe leuk is het om met je vriendjes en vriendinnetjes samen te golfen. Daarom bieden wij vanaf woensdag 6 mei 2020 elke woensdag een jeugdgolf middag voor jeugdleden, maar ook voor niet-jeugdleden. Op de woensdag willen wij starten met de jeugdgolfmiddag in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar van 13.30 tot 14.30 uur. Daarna bieden wij voor de jeugd van de leeftijd 13 t/m 18 jaar van 15.00 tot 16.00 uur de jeugdgolf middag aan.

De zondag en de woensdag worden begeleid door onze head professional (R. Marcel Sam-Sin) en professional (Ben van Rijswoud).

 U kunt uw kinderen hiervoor inschrijven door te reageren op deze mail of via receptie@golfbaanschinkelshoek.nl . Inschrijven is momenteel verplicht! Wij werken op dit moment volledig binnen het NOC-NSF protocol: Het versoepelen van de maatregelen gaat echter gepaard met diverse voorwaarden. Deze voorwaarden dienen wij in acht te nemen, om het golfen voor jongeren mogelijk te blijven maken. Lees in de bijlage het  protocol In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om de kinderen aan te melden door te mailen naar: receptie@golfbaanschinkelshoek.nl

  Ook willen wij zaterdag 9  mei beginnen met het openstellen van de wedstrijdbaan op elke zaterdagen voor de jeugd die een GVB/baanpermissie hebben. ( 13 tot en met 18 jaar )  De wedstrijdbaan  is geopend tussen   10.00- 14.00 uur en zal worden begeleid door professionals en aangewezen professionele vrijwilligers. ( Voor niet leden geldt een bedrag van € 12,50 voor een greenfee van 9 holes  incl 3 balletjes ) voor het reserveren van de wedstrijdbaan op zaterdag moet u altijd telefonisch reserveren via de receptie 010-4602139.

  We zien graag zsm jullie aanmeldingen tegemoet..

 Hartelijk groet en hopelijk tot zondag

  Ben van Rijswoud en van R. Marcel Sam Sin

Golfbaan Schinkelshoek

 


Nieuws overzicht