Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Recensies

Dit is hoe bruidsparen hun mooiste dag van hun leven op Schinkelshoek hebben ervaren:


____
Bruidspaar: Mylène en Jordy Trouwdatum: 12 augustus 2022

Op 12 augustus 2022 zijn wij getrouwd bij Golfbaan en Brasserie Schinkelshoek. Het was een prachtige dag! Een met liefde- en zonovergoten dag midden in de hittegolf. Onze volledige huwelijksdag hebben wij bij Schinkelshoek gevierd. Van het maken van onze trouwfoto's op de golfbaan tot aan het feest in de avond. Dit was voor ons een bewuste keuze en het heeft ons een onbezorgde en ontspannen dag opgeleverd.

Toen wij in januari 2022 voor het eerst een bezoek brachten aan de locatie waren we, ondanks de kale bomen en het gure weer, meteen onder de indruk. Vanaf de oprijlaan voelde de locatie al heel intiem en romantisch. Na ons eerste gesprek met Mirjam waren we volledig overtuigd dat wij bij Schinkelshoek in het huwelijksbootje, of eerder -golfkarretje, wilden stappen. Mirjam sprak met enthousiasme en was erg in ons geïnteresseerd. Voorafgaand aan ons huwelijk hebben wij heel fijn contact gehad met de organisatie. Desiree dacht goed met ons mee en wij waren altijd welkom om even langs te komen en de zaken door te nemen. Wij konden met alle vertrouwen dé dag aan de organisatie overlaten.

De ceremonie was prachtig! De locatie was romantisch aangekleed en de muziek kon goed hard. Als diner hebben wij gekozen voor het barbecue-arrangement i.c.m. gedeelde voor- en nagerechten. Er was voor iedereen meer dan voldoende keus en het eten was zeer smaakvol. Het personeel was erg vriendelijk en er werd genoeg drank opgenomen en uitgeserveerd. Ook onze gasten spraken heel positief over het personeel, de locatie en organisatie.

In de avond zijn wij naar binnen gegaan en hebben wij de dag afgesloten met een knalfeest! De brasserie zag erg gezellig en feestelijk uit. De DJ werd op een mooie plek neergezet. Er was voldoende ruimte om te dansen, te borrelen en om even een luchtje te scheppen. Wederom was er voldoende personeel aanwezig achter de bar en in de bediening waardoor niemand met een leeg glas stond. Ook was er veel keuze in hapjes.

Kortom, wij hebben een prachtige en onvergetelijke huwelijksdag gehad bij Schinkelshoek!


_____

Bruidspaar: Elvira en Marc Trouwdatum: 24 juni 2022

Wij hebben een prachtige dag gehad. Vanaf het eerste moment hadden we bij jullie een goed gevoel, vertrouwd, eerlijk en betrokken. Jullie ervaring met bruiloften is zeker terug te zien in het verloop van de dag en het opstellen van het draaiboek. Het personeel is erg vriendelijk, attent en betrokken.  Jullie hebben ons geattendeerd op bepaalde punten. Daarnaast was alles verder bespreekbaar of mogelijk.

Onze dag is nog fijner en mooier verlopen dan dat we konden wensen, dank hiervoor.

Verbeterpunten: Hebben we niet!

_____
Bruidspaar: Mandy en Remco Trouwdatum: 20 mei 2022

Allereerst hartelijk dank voor de goede zorgen van afgelopen vrijdag! Wij hebben een top dag/avond gehad! Alles was in de puntjes goed geregeld en het eten was subliem. Ondanks dat we het weer tegen hadden was de binnen locatie gezellig en sfeervol, wij zijn dankbaar en hebben geen spijt van onze locatie keuze! 

Nogmaals bedankt, wij gaan verder genieten van onze kater.


_____
Bruidspaar: Sandra en Bart Trouwdatum: 7 mei 2022

Beste Mirjam en Desiree,

Allereerst ontzettend bedankt voor het mogelijk maken van onze mooiste dag.  We hebben enorm genoten, van vroeg tot 's avonds laat. Mirjam, dank voor alle gesprekken over, inmiddels de jaren heen.  Dank dat je altijd positief bleef, ook als er net weer een nieuwe lockdown was afgekondigd.  Dank dat we de bruiloft van 2021 naar 2022 mochten verplaatsen. Nu konden de dag vieren zoals we deze voor ogen hadden. Desiree, ontzettend bedankt voor de afstemming vooraf en je inzet op de dag. De afstemming met de ceremonie dames was top. Dank dat je ons de tip voor de avondbruiloft gaf. Ook al ging de wekker op de dag zelf om 0630, hadden we dit niet anders gewild. Dank aan de keuken. We hebben heerlijk gegeten. En dit hoorde we ook van iedereen terug. En als laatst, dank aan alle collega's die op de dag zelf aanwezig waren om te helpen waar nodig. 

Fantastische mensen (personeel) maakte de dag supermooi.

_____
Bruidspaar: Sil en Emmely Trouwdatum: 21 mei 2021

De locatie is prachtig, het eten is heerlijk, het personeel enorm gedreven, kortom de perfecte trouwlocatie!

Wat hebben wij een fantastische dag gehad! Brasserie Schinkelshoek is een absolute aanrader. Het contact met de locatie voorafgaand aan de bruiloft was erg prettig. Het personeel was enorm betrokken en dacht in alles mee, erg fijn was dat. Door de geldende COVID maatregelen hebben wij het programma voor onze trouwdag een aantal keren moeten wijzigen. De locatie stelde zich ook hier enorm flexibel en meedenkend in op, dit hebben wij als erg fijn ervaren.

_____
Bruidspaar: Jos en Suzanne Trouwdatum: 23 juli 2020

23 juli 2020 hebben wij een fantastische trouwdag gehad bij Brasserie Schinkelshoek. Al tijdens de eerste kennismaking kregen wij een enorm goed gevoel bij deze locatie en dit goede gevoel is tijdens de voorbereidingen alleen maar toegenomen. Het contact met Brasserie Schinkelshoek was altijd goed, vriendelijk en helder. Bij Brasserie Schinkelshoek was alles op onze trouwdag zelf ook geweldig geregeld. Onze gasten zijn goed ontvangen, de locatie zag er mooi uit, het eten was lekker en het personeel was erg vriendelijk. Graag willen wij hierbij nog extra benadrukken hoe fijn wij zijn geholpen door Desiree en Mirjam. Zij hebben er met hun enthousiasme en professionaliteit voor gezorgd dat deze dag voor ons onvergetelijk is geworden.

_____
Bruidspaar: Patricia en Arie Trouwdatum: 19 juni 2020

19 juni 2020 bij Brasserie Schinkelshoek getrouwd. De gesprekken vooraf waren zeer gastvrij en duidelijk. Personeel is vriendelijk en spontaan. Geven ideeën en mogelijkheden aan. De bruiloft was echt super. Alles was goed geregeld. Trouwveld zag er heel mooi en feestelijk uit, alles in het wit. Onze hond mocht er ook bij. Muziek zelf uitgekozen (via spotify). De brasserie is sfeervol ingericht. Het drinken, de hapjes en het shared diner zag er goed verzorgd uit en was heerlijk. Ook werd voldoende rekening gehouden met de vegetarische gasten. Echt een aanrader als trouwlocatie.

_____
Bruidspaar: Christa en Reza Trouwdatum: 22 juni 2019

De sfeer was zoals een sprookje. Prachtige groene locatie met voldoende parkeergelegenheid. Mensen slecht ter been werden met een golfkarretje naar de green gereden. Trouwauto kon op de green komen. Golfbaan zelf zet witte stoeltjes en trouwbankje neer. Witte lampionnen werden ook opgehangen. De rest van de versiering (wij hadden een boog, pilaren met bloemen en diverse Perzische tapijten hebben we zelf geplaatst). Personeel was top die hebben enorm hard gewerkt. Kortom, een aanrader!

_____
Bruidspaar: Bart en Nynke Trouwdatum: 15 juni 2019

Wat hebben wij een fantastische dag gehad voor onze bruiloft op Schinkelshoek! Het is natuurlijk een prachtige locatie in het groen. Wij hebben met name de persoonlijke benadering en de flexibiliteit van het team enorm gewaardeerd. Het team denkt mee met onze eigen ideeën zodat we de dag onze eigen stijl konden geven. Daarnaast liep de horeca heel goed, eten en drinken werd met vakkundigheid geserveerd en was top! Kortom, wij hebben een fantastische dag gehad, mede dankzij de goede service van Schinkelshoek.

_____
Bruidspaar: Vivian en Gert-Jan Trouwdatum: 10 mei 2019

Onze bruiloft was super! We zijn buiten op een mooie plek op de golfbaan getrouwd. Daarna heerlijk op het terras geborreld. De kinderen hebben een leuke golf les gekregen. We hebben voor een 3-gangen menu gekozen en met alle daggasten aan tafel gegeten. S’avonds was er groot feest met een DJ. Het personeel heeft ons goed geholpen en zij vonden onze bruiloft heel erg gezellig. Het was een mooie dag op een mooie locatie. Echt een aanrader.

_____
Bruidspaar: Marc en Tanja Trouwdatum: 28 april 2018

Wij zijn op 28 april 2018 getrouwd. Wat een geweldige dag hebben wij gehad!!!
De aanloop naar de grote dag, locatie bezichtigd en contact gehad met Bernadet. Een geweldige vrouw, die meedenkt, enthousiast is en alles is bespreekbaar en mogelijk. Daar de borrel, het diner en het feest gehouden. Wat een prachtige locatie en wat een geweldig personeel. Ook het eten was voortreffelijk.
Kortom we kijken terug op een zeer geslaagde dag, Iedereen bedankt hiervoor!

_____
Bruidspaar: Tim en Wendy Trouwdatum: 18 augustus 2017

Trouwen op Schinkelshoek was een prachtige belevenis. Alles was goed en tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn daar getrouwd (buiten) en hebben daar ook ons buffet en ons feest gehouden. Schinkelshoek bedankt dat jullie ons een geweldige en dag hebben bezorgd en een prachtige herinnering voor later. Als je nog op zoek bent naar een mooi locatie, dan is dit zeker een aanrader!!!

_____
Bruidspaar: Danny en Ditte Trouwdatum: 07 juli 2017

Toen wij de locatie voor het eerst zagen, waren we gelijk verliefd. Vooral door de prachtige lange oprijlaan, het witte huis en de groene natuur. Vanaf het eerste gesprek hadden we gelijk een goed gevoel. We werden van het begin tot eind super te woord gestaan.
Op de trouwdag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd. Schinkelshoek heeft een topteam klaar staan die hard werken. 

Schinkelshoek is absoluut een aanrader als trouw/feestlocatie!

_____
Bruidspaar: Leendert en Lucienne Trouwdatum: 28 juni 2017

Op 28-06-2017 hebben wij onze bruiloft grotendeels gevierd op Schinkelshoek. Wat was dat ontzettend goed geregeld zeg! De voorbereidingen waren al super, veel leuke gesprekken gehad met Bernadet. Op onze trouwdag was er super veel vriendelijk en zeer professioneel personeel aanwezig! Dit was echt super goed geregeld. De BBQ was heerlijk! Wij wilden onze bruiloft graag buiten vieren, maar het regende af en toe wat die dag. Schinkelshoek draait daar z'n handen niet voor om, ze hadden gezorgd voor een fantastische tent met een lange tafel zodat we toch alles buiten konden doen. Geweldig!! Ook aan de kleinste was gedacht, zo waren er 'kindercocktails' en lekker wat patatjes enz. 

Kortom in 1 woord: fantastisch!

Wij hebben genoten en zullen jullie zeker aanraden aan toekomstige bruidsparen

_____
Bruidspaar: Jens en Irma Trouwdatum:  26 mei 2017

Op 26 mei 2017 zijn wij getrouwd.Nadat we op het stadhuis in Vlaardingen elkaar het ja-woord hadden gegeven zijn we vertrokken naar Brasserie Schinkelshoek. Hier stond, op het kleine buitenterras, de champagne klaar. Het was heerlijk weer, we hebben zelfs buiten op het terras kunnen eten. Daarna was het tijd voor het feest, we hadden binnen een band en dj voor de muziek, maar ook buiten op het terras hebben veel gasten gezeten. We zijn bij Brasserie Schinkelshoek goed geholpen en er is echt met ons meegedacht. De dag is hierdoor fijn verlopen, precies zoals we hadden gehoopt. Van onze gasten hebben we veel positieve reacties ontvangen over de locatie en het leuke feest. Zeker een aanrader om hier je bruiloft te vieren!

_____
Bruidspaar: Maurice en Ellen Trouwdatum:  19 mei 2017

Wij hebben onze trouwdag bij Brasserie Schinkelshoek gevierd. Alles was goed verzorgd. Het eten was heerlijk en het personeel was super vriendelijk. Een echte aanrader. Bedankt dat jullie onze dag onvergetelijk hebben gemaakt.

_____
Bruidspaar: Alexander en José Trouwdatum: 21 april 2017

Op 21 april 2017 hebben wij ons trouwfeest mogen vieren bij ''Golfbaan Schinkelshoek''. Gedurende de voorbereiding hebben wij een aantal gesprekken gevoerd op verschillende locaties, maar elke keer kregen wij niet het gevoel en het vertrouwen dat diegene een optimale bijdrage zouden gaan leveren aan onze grote dag. Totdat we bij Schinkelshoek kwamen. We hadden een afspraak met Bernadet en dat voelde gelijk ontzettend goed. Alles wat wij wilden en in gedachten hadden kon mogelijk gemaakt worden, en we hadden echt het gevoel dat we bepaalde zaken uit handen konden geven. Daarnaast hielden we nauw intensief contact over bijvoorbeeld het eten, de versiering, het springkussen wat we gereserveerd hadden, de dj etc. Heel prettig om tijdens zo'n spannende periode, mensen te hebben die meedenken en ideeën aandragen. 

We begonnen de dag op de locatie met taart en koffie met onze daggasten. De sfeer was super relaxed en alles was helemaal volgens wens. 

Na het stadhuis en de kerk kwamen we terug op de locatie waar we een borrel hielden voor alle gasten. Wederom een ontzettend ontspannen sfeer met voldoende hapjes en drankjes. Na een fotomoment met de daggasten zijn wij aan tafel gegaan. en hebben heerlijk gegeten. Hierna konden we samen even bijkomen in een aparte ruimte waar we genoten van een flesje bubbels. Hierna kon het feest beginnen wat tot zeker 01:00 uur geduurd heeft.

Dankzij Bernadet en alle medewerkers van Golfbaan Schinkelshoek hebben wij een fantastische trouwdag gehad. Echt een aanrader voor iedereen die een ontspannen dag wil!

_____
Bruidspaar: Michael en Marleen Trouwdatum: 24 september 2016

Wat een mooie plek om je mooiste dag van je leven te vieren. Iedereen heeft zo meegedacht en ze hebben er echt voor gezorgd dat er die dag niets ontbrak en dat al onze wensen zijn vervuld! We hadden een visie en die is volledig uitgekomen! 

_____
Bruidspaar: Erwin en Evelyn Trouwdatum: 01 juni 2016

Vanaf het eerste moment hadden wij een gevoel van 'thuiskomen'. Schinkelshoek heeft een knusse uitstraling, maar toch genoeg ruimte om al onze wensen te kunnen vervullen. Het personeel denkt constant met je mee en niks is te gek. Het eten was fantastisch en er werd voldoende gevraagd of de glazen gevuld mochten worden!
Schinkelshoek ligt ideaal net aan de rand van Vlaardingen en makkelijk bereikbaar. Ook genoeg parkeerplaatsen en geen gedoe hoe hard het geluid mag. Wij hadden een DJ en een band waar ruim plek voor was en goed voor werd gezorgd. We hebben onze dag zorgeloos kunnen beleven met dank aan alle goede zorgen vanuit Schinkelshoek!