Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Zakenlidmaatschap

Golfbaan Schinkelshoek is opgericht in 1991 en getransformeerd van een polder- in een prachtige en uitdagende parkbaan. De baan is uniek in zijn soort en prachtig groen gelegen midden in de randstad. Door ons unieke concept is het mogelijk 18 holes te golfen in 2 ½ uur en daardoor zeer geschikt voor onze zakelijke gasten.

We beschikken over een 27 holes wedstrijdbaan, ruime oefenfaciliteiten, een grote driving range en een uniek 6 holes par 3 baan. De PGA erkende golfschool verzorgt startercursussen, NGF clubhandicap 54(GVB) opleidingen en privélessen. De cijfers: -50.000 rondjes per jaar -1500 greenfee-spelers -1100 leden -3 lussen 9 holes

-9 holes par 3 traditionele baan -6 holes par 3 vrij toegankelijk -Driving range met 40 afslagplaatsen, waarvan 24 overdekt en verlicht -Putting green, verlicht -Chipping green met oefenbunker -Brasserie  - Erkende Trouwlocatie -Golfshop -PGA erkende golfschool en het leukste terras van Vlaardingen. 

-NGF status

Sponsoring: U kunt kiezen uit diverse sponsormogelijkheden, zowel inclusief speelrecht als exclusief. we maken de sponsoring op maat voor u. Voordelen sponsoring: U ontvangt een sponsorfactuur, deze kunt u meenemen in uw sponsorbegroting wat mogelijk fiscale voordelen biedt. U heeft als sponsor de privilege om 7 dagen van tevoren uw starttijd te kunnen boeken, zo is er altijd ruime keus voor uw ideale starttijd. Onze business events bieden u de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe businessleden te ontmoeten. Uw bedrijf zal goed zichtbaar zijn en positief worden gepromoot op onze mooie locatie.

Wij maken graag een vrijblijvend afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Voor een afspraak kunt u bellen met 010-4602139. en vragen naar Mirjam Delfgaauw.