Zakenlidmaatschap

Golfbaan Schinkelshoek is opgericht in 1991 en getransformeerd van een polder- in een prachtige en uitdagende parkbaan. De baan is uniek in zijn soort en prachtig groen gelegen midden in de randstad. Door ons unieke concept is het mogelijk 18 holes te golfen in 2 ½ uur en daardoor zeer geschikt voor onze zakelijke gasten.

We beschikken over een 27 holes wedstrijdbaan, ruime oefenfaciliteiten, een grote driving range en een uniek 6 holes par 3 concept dat voor iedereen toegankelijk is. De PGA erkende golfschool verzorgt startercursussen, NGF clubhandicap 54(GVB) opleidingen en privélessen. De cijfers: -50.000 rondjes per jaar -1500 greenfee-spelers -1100 leden -3 lussen 9 holes

-9 holes par 3 traditionele baan -6 holes par 3 vrij toegankelijk -Driving range met 40 afslagplaatsen, waarvan 24 overdekt en verlicht -Putting green, verlicht -Chipping green met oefenbunker -Restaurant -Trouwlocatie -Golfshop -PGA erkende golfschool

-NGF status

Introductie: U kunt kiezen uit de volgende sponsorovereenkomsten : groen, brons, zilver of goud. Deze abonnementen zijn allen te combineren met het hoofdsponsorschap. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we de pakketten op uw wensen aanpassen. Naast de pakketten is er ook de mogelijkheid om losse onderdelen te sponsoren.

Voordelen sponsoring: U ontvangt een sponsorfactuur, deze kunt u meenemen in uw sponsorbegroting wat mogelijk fiscale voordelen biedt. U heeft als sponsor de privilege om 7 dagen van tevoren uw starttijden te kunnen boeken, zo is er altijd ruime keus voor uw ideale starttijd. Onze business events bieden u de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe businessleden te ontmoeten. Uw bedrijf zal goed zichtbaar zijn en positief worden gepromoot op onze mooie locatie.

Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Voor een afspraak kunt u bellen met 010-4602139.