Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Golfclinic

Bent u van plan een evenement, een familie- of bedrijfsuitje te organiseren? Met een golfarrangement van golfbaan Golfbaan Schinkelshoek bent u verzekerd van het leukste en gezelligste teamuitje van de regio!

Één uur durend programma, kosten: € 17,50 p.p. U maakt kennis met het golfspel. Onze instructeurs begeleiden u bij de eerste stappen van de golfsport. De laatste 10 minuten wordt afgesloten met een onderlinge competitie.

Half dagprogramma (2,5 uur), kosten: € 35,- p.p.Het halve dagprogramma start met een kennismakingsinstructie. De clinic wordt voortgezet op de oefenholes waarbij in teamverband het spel ‘Texas Scramble’ wordt gespeeld. u gaat dus in teams een aantal holes golfen onder begeleiding van onze instructeur ( s)   Een uitstekende teambuildingactiviteit!

We kunnen deze arrangementen geheel op uw wensen aanpassen . Klik hieren vraag direct een offerte aan! Onze golfarrangementen zijn uitstekend te combineren met een lunch- of dinerarrangement. We organiseren evenementen voor groepen van 8 tot 150 personen.