Nieuws van de Seniorenochtend

Beste senioren,

Onze golfvereniging bestaat dit jaar 15 jaar en daar is veel aandacht aan besteed.
Het thema was Dirk de Derde en dat is dan ook enthousiast gebruikt, zoals alle deelnemers aan deze speciale ochtend wel gemerkt zullen hebben.
Er was veel werk van gemaakt door de seniorencommissie en dat werd door de 90 deelnemers weer erg gewaardeerd.

Iedereen was op tijd bij de inschrijftafel en na ontvangst van een penning voor een kopje koffie met wat lekkers en een sticker met het nummer van de starthole konden we allemaal naar de putting green om de scorekaarten uitgereikt te krijgen.
Fred had alle flights op een speciale manier ingedeeld namelijk op dezelfde voornaam of andere gelijkenissen.
Dit wekte ook de nodige hilariteit op en bij de deelnemers maakte het de lachspieren lekker los zodat iedereen met een gezellig humeur de baan in ging.
Het thema was ook gebruikt om 6 speciale holes te creëren die, om het makkelijk te maken gemarkeerd waren met een poster die tekst en uitleg gaven hoe deze holes gespeeld moesten worden.

Nadat iedereen naar hun starthole gegaan waren gaf onze erevoorzitter Arnold met het luiden van de bel het startsein voor deze speciale wedstrijd.

Een speciale hole willen we wel even noemen want daar moest iedereen spelen met de traditionele oranje bal die iedereen bij het inschrijven had meegekregen en dat was voor velen de “leukste” hole om te spelen.

In de baan werd ook nog de traditionele Schrobbelèr en een chocolade energieboost uitgedeeld.

Nu was het wachten voor de commissie op de binnenkomst van alle flights en kon het rekenen en controleren beginnen, vooral controleren want alle slagen optellen is voor sommigen een hele klus!

Het weer werkte ook mee dus iedereen zat gezellig op het terras met een drankje te wachten op de uitslag.

Als eerste kwamen Aad Alleblas en Aad Maarleveld naar voren die met netto 54,5 slagen de winnaars waren en door Dirk de Derde in hoogsteigen persoon overladen werden met prijzen.
Hetzelfde overkwam de dames Nancy Beerman en Hetty Leening die als tweede waren geëindigd met 62,5 netto slagen.
Ook zij kregen van Dirk de Derde armen vol prijzen en als bonus ook nog een zoen van alle commissieleden.
Er was ook nog een eervolle derde plaats en die was voor het duo Aad Ammerlaan en Kees Hollander ook met 62,5 netto slagen.
Ook zij gingen met veel prijzen terug naar hun tafel.

Niet alleen prijzen maar alle winnaars ook met een prachtige bos bloemen welke spontaan beschikbaar gesteld waren door Sjenny en Leo Overgaag.
Heel erg bedankt Sjenny en Leo.

Natuurlijk is er ook een flight die hun dag niet hadden en met de laatste plek genoegen moesten nemen, maar Ad Roelofs en Gerard de Roodt gingen niet met lege handen weg want een lekkere fles wijn kregen zij als troost mee, hetgeen toch nog een glimlach op hun gezicht toverde.

Nadat de prijsuitreiking gedaan was, kwamen er grote en lekkere hamburgers uit de keuken en met een boerenpatatje erbij was de ochtend en halve middag voorbij.
De senioren en de commissie kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement ter ere van het 15 jarig bestaan van onze golfvereniging Schinkelshoek.

De Seniorencommissie.